En uppdatering gällande verksamhet och mål.

I skrivande stund ligger vi lite efter vår målsättning som är att bli 100 medlemmar innan midsommar och 150 innan 31/8. Som förutspått så såg vi en initial tillströmning de första två veckorna, för att därefter se en tendens till avmattning. Vi jobbar på att kontakta de som har uttryckt intresse via vår facebook sida samt planerar olika event för att öka medlemsantalet. Vår ambition är att kunna finansiera/delfinansiera en spelare inför starten alternativt i November, beroende lite på hur marknad och trupp ser ut.  

Under nästa vecka kommer vi ha ett möte med AIK hockey för att ytterligare diskutera, marknadsstöd och eventuella behov som kan tänkas uppkomma innan säsongsstart.

Vi kommer att kommunicera eventuella dialoger gällande finansiellt stöd till våra medlemmar, om detta berörs under mötet.

Vi har också inlett en serie med intervjuer, där Ni som medlemmar kommer att få information och en inblick i förberedelserna inför säsongsstart. 

Den första intervjun gjorde vi under Fredagens målvaktsträning, där Robert pratade med målvaktstränare, Christopher Heino Lindberg. Går att ta del av under fliken hem.

Vidare så kommer vi att skapa en forum, där alla medlemmar kan diskutera vår verksamhet och allt annat väsentligt gällande AIK hockey.

Kom ihåg, att vi tillsammans kan med relativt små medel öka möjligheten för att AIK hockey skall nå de framgångar som vi alla drömmer om. Bli medlem nu.

Med vänlig hälsning
Styrelsen