Tillsammans har vi gjort skillnad för första gången


Äntligen har vi, tillsammans, fått möjligheten att hjälpa laget i våra hjärtan genom att hjälpa AIK Hockey att avlöna lånet av Max Lindholm från Örebro. Detta endast möjligt tack vare alla medlemmars ekonomiska bidrag och medlemskap till föreningen.

Styrelsen har jobbat frenetiskt den senaste tiden för att försöka hitta vägar framåt så att vi kan ta nya kliv och bli större som förening med fler medlemmar och allt vad det innebär så att vi på sikt kan bli en så hjälplig ideell förening som möjligt. När AIK Hockey därför hörde av sig till oss för några dagar sedan och äskade ekonomiska medel till detta sportsliga ändamål så tog styrelsen ett snabbt och enhälligt beslut. Styrelsens beslut grundar sig först och främst till den anledning varför föreningen är aktiv vilket är för att hjälpa AIK Hockey med ekonomiska medel. Men styrelsen såg även en väldigt stor vinning i att hjälpa AIK Hockey i detta läge med tanke på den exponering det förhoppningsvis kommer att ge föreningen och vad för följdeffekter det i sin tur troligtvis kommer ge. Vi behöver synas mer, bli fler medlemmar och vi behöver visa att vi gör detta på riktigt, tillsammans, för AIK Hockey.

Till sist har sportchef Anders Gozzi en hälsning till Det Svartgula Hockeyhjärtat och dess medlemmar: 
"Max står för en tyngd, skridskoåkning och ett bra spelsinne som den sportsliga ledningen är överens om kommer stärka AIK Ishockey. Max har utvecklats under den här tiden i Örebro till en mer komplett spelare och tycker det ska bli inspirerande och roligt att komma hem och spela i AIK igen. Med sin ålder är han fortfarande under utveckling och han själv vill tillbaka till SHL, och det är viktigt att han har den målsättningen även om han nu får ta ny sats i Hockeyallsvenskan. Jag vill sända ett stort tack till alla medlemmar i Det Svartgula Hockeyhjärtat som har gjort det här möjligt med sitt ekonomiska bidrag.

Svartgula hälsningar,
Anders Gozzi"